Antxoak gazituak egiteko tailerra, maiatzak 15

Noiz
maiatzak 15, Larunbata
Ordua
10:00 Iraupena 2ordu 0min.
Tokia
Kofradia - Itsas Etxea
Mota
  • Kontserba Tailerra
Norentzat
Gastronomia zaleak
Edukiera
16 pertsona
Hizkuntza
  • Gaztelera
15.00€

Partaideen xehetasunank

Esan esperientziaren partaideen xehetasunak. Datu horiek edozin momentutan edita ditzazkezu.

Antxoak gazituak egiteko tailerra, maiatzak 15

Ikasi nahi duzu antxoak gazituak egiten?

Antxoa kanpainan gaude, urte osorako antxoak gazituak egiteko unerik aproposena da.

Elkar lanean

Zer egingo dugu?


Andoni Riañok eta Oliveri kontserba taldeak gidatuta, antxoa gazituak eta bokeroiak nola landu ikasiko dugu. Gure etxeetan kontserbak egiteko trikimailu batzuk ere erakutsiko dizkigute.

Zer hartzen du barne?

  • Elaborazio-tailerra.

  • Dastaketa: antxoak gazituak eta txakolina

  • Antxoak gazituen potea