Antxoa eta bokarta, erretilu termozigilatua 150 g

Edizio berezia. Antxoa eta bokarta konbinazioa. Kantauriko antxoaren bi elaborazio desberdin kosteran (denboraldian) harrapatuta eta olioz eta ozpinetan egindakoak.

12,25

Out of stock

Pisu xukatua
80g
Pisu garbia
150g
Edukiontzia
Termozigilatutako erretilua
Kontserbazioa
5ºc eta 6ºc
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), ekilore-olioa, ardo ozpina eta Gatza
Maisor Getariako famili enpresa bat da, arrantza tradizio handia duena. Ardaztzat hartuta Kantauri itsasoarekiko errespetua eta itsasoak eskaintzen duen aberastasunarekiko grina, kontserbak prestatzen ditu, soilik arrain freskoa eta sasoikoa erabiliz. Bere espezialitate nagusia antxoa xerra gazituak dira, eta banan-banan xerratzen dituzte, familiaren tradiziotik jasotako teknikak erabiliz. Produktua dastatzen duen pertsona bakoitzak Kantauri itsasoaren indarraz goza dezan lan egiten dute.
Getaria