Antxoa ketua, erretilua hutsean 55 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak, zuzenean lonjan hautatuak. Ketutako produktuen sorta jatorrizko egur nobleen bidez egiten da artisau elaborazio prozesua jarraituz. Oso pieza gutxi lantzen dira ketu delikatua eta naturala lortzeko, beti ere lehengaia errespetatuz, kontserbatzailerik edo gehigarririk gabe.

5,25

Pisu xukatua
55g
Pisu garbia
55g
Edukiontzia
Huts-erretilua
Kontserbazioa
0ºc eta 4ºc artean
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), ekilore-olioa eta Gatza
Nardin kontserba etxeak Eusko Jaurlaritzak elikadura enpresa bati emandako sari nagusia dauka. Beti produktuen kalitatea lehenetsi duen ibilbide baten aitortza izan da. Hazkunde jasangarri eta arduratsu batekin konprometituta, soilik kanpainan harrapatutako Kantauriko arrain freskoarekin egiten dute lan, eta horrekin egiten dituzte euren kontserbak, artisau moduan erabat.
Zumaia