Antxoa kroketak “donostiar” erara
Antxoekin egindako kroketak, MSC iraunkortasun ziurtagiriarekin. Gure arrantzaleek Kantauri itsasoan artisau-arrantzarekin arrantzatuta, inguraketa-teknikarekin.
Antxoak aurrez “donostiar” erara frijitzen dira: baratxuriarekin eta kaienarekin. Ondoren, baserriko benetako esne naturalarekin oso astiro sukaldatzen dira, bexamel krematsu eta zaporetsua lortzeko.
Beren testura finak, zapore atseginak eta tamainak ezin hobea egiten dute aperitibo, askari eta jaietarako. Prest daude sukaldatzeko eta zerbitzatzeko.
- Espeziea: Antxoa (Engraulis Encrasicolus).
- Ontzia: poltsa (350gr, 25gr 13-15 unitate).
- Formatu erabilgarriak: 4 poltsako kutxa/10 poltsako kutxa.
- Nola erabili: frijitu, zuzenean izoztuta edo desizoztuta, frijigailuan edo zartaginean, olio beroarekin, 175ºC-tan, 3-4 min. Xukatu paper xurgatzailearen gainean, eta utzi 2 minutuz pausatzen, beroa barrualdearen erdigunera irits dadin eta ondo krematuak egon daitezen.
- Balio-bizitza: 18 hilabete.
- Kontserbazioa: izoztua (-18 gradu).
- Osagaiak: behi ESNE pasteurizatua (% 45), ANTXOA (% 17), ogi birrindua (GARI-irina, ura, legamia, koloratzaileak: kurkumina eta piperrauts-erauzkina), birrineztatzeko prestatua (GARI-irina, GARI-almidoia, gatza eta arto-almidoia), oliba olioa, GARI-irina eta GARI-almidoi nahasketa, txerri-gelatina, baratxuria, gatza, gelifikatzailea: metilzelulosa eta kaiena.
- Nutrizio-balioa (100 g):
- Balio energetikoa: 803 kJ/192 kcal
- Koipeak: 9,2 g
- Horietatik, aseak: 2,5 g
- Karbono-hidratoak: 17,6 g
- Horietatik, azukreak: 5,6 g
- Proteinak: 9,6 g
- Gatza: 1,62 g
28,40€ – 67,10€
- Pisu garbia
- 350g
- Edukiontzia
- Poltsa
- Kontserbazioa
- Izoztua