Antxoa oliba-olio birjin ekologikoan, lata 56 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak eta upelean gatzarekin helduak. Heltze maila hoberena lortu ondoren, banan-banan xerratzen dira labanarekin, eta eskuz biltzen dira oliba-olio birjina estra organikoan.

4,25

Pisu xukatua
32g
Pisu garbia
56g
Edukiontzia
Lata
Kontserbazioa
5ºc eta 12ºc artean
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), Oliba-olio birgina extra ekologikoa, Gatza
Campos, gaur egun, Bermeoko bi kontserba tradizioren batura da (Campos eta Astorquiza). Enpresak 1921ean kontserba fabrika abian jarri zuten hiru ahizparen abizena darama. Langileen %70 emakumeak dira, eta ardura karguen %65 emakumeek betetzen dituzte. Ingurumenarekin, osasunarekin, balio sozialekin eta iraunkortasunarekin konprometituta, Camposen Kantauriko arrainik freskoena lantzen dute.
Bermeo