
Antxoa oliba-oliotan, erretilu termozigilatua 55 g
Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak eta upelean gatzarekin helduak. Heltze maila hoberena lortu ondoren, banan-banan xerratzen dira labanarekin, eta eskuz biltzen dira oliba-oliotan.
5,90€
Out of stock

- Pisu xukatua
- 40g
- Pisu garbia
- 55g
- Edukiontzia
- Termozigilatutako erretilua
- Kontserbazioa
- 5ºc eta 15ºc artean
- Osagaiak
- Antxoa (Engraulis encrasicolus), Oliba-olioa eta Gatza
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio
Ondarroa
Zumaia