Antxoa oliba-oliotan, potoa 340 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak eta upelean gatzarekin helduak. Heltze maila hoberena lortu ondoren, banan-banan xerratzen dira labanarekin, eta eskuz biltzen dira oliba-oliotan.

35,10

Pisu garbia
340g
Edukiontzia
Poto
Kontserbazioa
5ºc eta 8ºc artean
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), Oliba-olioa eta Gatza
Oliverin, kontserbak Getariako ontziek harrapatutako Kantauriko itsasoko arrainekin prestatzen dituzte, portuan bertan hautatu eta gero. Badakite arrain freskoaren kalitatea funtsezkoa dela kalitatezko kontserba bat lortuko bada. Kontserbatzeko metodorik tradizionalenak erabiliz lantzen dituzte, burua kentzetik enbasean sartzeraino. Kontserbatzeko, Oliverik oliba oliorik onena erabiltzen du, zapore eta testura bakanak lortzeko.
Getaria