Antxoa oliotan, tarrina 175 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak eta upelean gatzarekin helduak. Heltze maila hoberena lortu ondoren, banan-banan xerratzen dira labanarekin, eta eskuz biltzen dira landare-oliotan.

11,25

Out of stock

Pisu xukatua
70g
Pisu garbia
175g
Edukiontzia
Bainuontzia
Kontserbazioa
5ºc eta 8ºc artean
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), ekilore-olioa eta Gatza
Nardin kontserba etxeak Eusko Jaurlaritzak elikadura enpresa bati emandako sari nagusia dauka. Beti produktuen kalitatea lehenetsi duen ibilbide baten aitortza izan da. Hazkunde jasangarri eta arduratsu batekin konprometituta, soilik kanpainan harrapatutako Kantauriko arrain freskoarekin egiten dute lan, eta horrekin egiten dituzte euren kontserbak, artisau moduan erabat.
Zumaia