Antxoa ozpin-oliotan, lata 100 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak. Arrain freskoenen artean aukeratua, eskuz xerratzen dira banan-banan eta Nardineko olio-ozpin berezian marinatzen dira denbora zehatzean, ehundura leun eta sendoa duen xerlo zuria lortzeko.

4,55

Pisu xukatua
75g
Pisu garbia
100g
Edukiontzia
Lata
Kontserbazioa
0ºc eta 4ºc artean
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), ekilore-olioa, ardo ozpina eta Gatza
Nardin kontserba etxeak Eusko Jaurlaritzak elikadura enpresa bati emandako sari nagusia dauka. Beti produktuen kalitatea lehenetsi duen ibilbide baten aitortza izan da. Hazkunde jasangarri eta arduratsu batekin konprometituta, soilik kanpainan harrapatutako Kantauriko arrain freskoarekin egiten dute lan, eta horrekin egiten dituzte euren kontserbak, artisau moduan erabat.
Zumaia