Antxoa ozpin-oliotan, tarrina 180 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak. Arrain freskoenen artean aukeratua, eskuz xerratzen dira banan-banan eta ardo-ozpinetan marinatzen dira denbora zehatzean, ehundura leun eta sendoa duen xerlo zuria lortzeko.

7,25

Out of stock

Pisu xukatua
110g
Pisu garbia
180g
Edukiontzia
Bainuontzia
Kontserbazioa
0ºc eta 4ºc artean
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), ekilore-olioa, ardo ozpina eta Gatza
Nardin kontserba etxeak Eusko Jaurlaritzak elikadura enpresa bati emandako sari nagusia dauka. Beti produktuen kalitatea lehenetsi duen ibilbide baten aitortza izan da. Hazkunde jasangarri eta arduratsu batekin konprometituta, soilik kanpainan harrapatutako Kantauriko arrain freskoarekin egiten dute lan, eta horrekin egiten dituzte euren kontserbak, artisau moduan erabat.
Zumaia