Antxoa ozpinean, tarrina 180 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak. Arrain freskoenen artean aukeratua, eskuz xerratzen dira banan-banan eta ozpinetan marinatzen dira denbora zehatzean, ehundura leun eta sendoa duen xerlo zuria lortzeko.

7,15

Pisu xukatua
120g
Pisu garbia
180g
Edukiontzia
Bainuontzia
Kontserbazioa
5ºc eta 8ºc artean
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), E-260 kontserbagarria, ekilore-olioa eta Gatza
Oliverin, kontserbak Getariako ontziek harrapatutako Kantauriko itsasoko arrainekin prestatzen dituzte, portuan bertan hautatu eta gero. Badakite arrain freskoaren kalitatea funtsezkoa dela kalitatezko kontserba bat lortuko bada. Kontserbatzeko metodorik tradizionalenak erabiliz lantzen dituzte, burua kentzetik enbasean sartzeraino. Kontserbatzeko, Oliverik oliba oliorik onena erabiltzen du, zapore eta testura bakanak lortzeko.
Getaria