KOFRADIA EGUNA: Uztartze gastronomikoa: Baxurako Pintxoak eta Getariako txakolina eta Euskal Sagardoa

Tokia
Getariako Kaia Mollaerdia Kalea, 4, Donostia
Edukiera
100 pertsona

KOFRADIA EGUNA: Uztartze gastronomikoa: Baxurako Pintxoak eta Getariako txakolina eta Euskal Sagardoa

This post is also available in: Español (Spanish)

Maiatzaren 10ean, 12:15etik 13:30era, Kofradia sariak emango ditugu Itsas-Etxea Kofradiaren aurrean. Bi degutazio gastronomiko egingo dira, baxurako arrainarekin eta Getariako txakolinarekin eta Euskal Sagardoarekin. Mikel Garaizabal dibulgatzailearen eskutik, D.O.-dun edari hauen bitxikeriak ezagutuko ditugu eta horrez gain, baxurako arrainaren eta bere arrantzaren inguruan arituko dira.

Dastaketek 40 minutuko iraupena izango dute eta 3 edari mota eta 2 pintxo dastatuko dira.

2 txanda izango ditugu. Bata 12.15etan Getariko Txakolinarekin eta bestea 13.30etan Euskal Sagardoarekin.

*Erreserbak web honen bidez

From: 6,50

Zer hartzen du barne?

  • - 3 edari
  • - 3 pinto