Aukeratutako Antxoak oliba-oliotan, erretilu termozigilatua 55 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran harrapatuak eta gutxienez 6 hilabetez upelean gatzarekin helduak. Heltze maila hoberena lortu ondoren, banan-banan xerratzen dira labanarekin, eta eskuz biltzen dira oliba-oliotan.

8,45

Pisu xukatua
40g
Pisu garbia
55g
Edukiontzia
Termozigilatutako erretilua
Kontserbazioa
5ºc eta 15ºc artean
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), Oliba-olioa eta Gatza
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio Ondarroa Zumaia