Berdel arrabak, lata 110 g

Kantauriko berdel arrabak, kosteran (denboraldian) harrapatuak otsailetik maiatzera arte, oliba-oliotan ontziratzen dira eta horri kaiena pipermina gehitzen zaio, pixka bat pikantea bihurtzeko.

4,75

Pisu xukatua
80g
Pisu garbia
110g
Edukiontzia
Lata
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Berdel arrabak (Scomber scombrus) , Oliba-olioa , kaiena pimienta osoa eta Gatza.
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio Ondarroa Zumaia