Berdel arrabak, lata 110 g
Kantauriko berdel arrabak, kosteran (denboraldian) harrapatuak otsailetik maiatzera arte, oliba-oliotan ontziratzen dira eta horri kaiena pipermina gehitzen zaio, pixka bat pikantea bihurtzeko.
4,75€
- Pisu xukatua
- 80g
- Pisu garbia
- 110g
- Edukiontzia
- Lata
- Kontserbazioa
- Leku fresko eta lehorrean
- Osagaiak
- Berdel arrabak (Scomber scombrus) , Oliba-olioa , kaiena pimienta osoa eta Gatza.
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio
Ondarroa
Zumaia