Berdel ketua, erretilu termozigilatua 125 g

Kantauriko berdel xerrak, kosteran (denboraldian) harrapatua otsailetik maiatzera bitartean. Solomoak xerrak ketutzen dira artisau-teknika hotzak erabiliz, hariz egurrarekin, testura eta zapore delikatuak eta kalitate handikoak lortuz.

7,95

Out of stock

Pisu xukatua
75g
Pisu garbia
125g
Edukiontzia
Termozigilatutako erretilua
Kontserbazioa
2ºc eta 5ºc artean
Osagaiak
Verdel (Scomber Scombrus), ekilore-olioa eta Gatza
Maisor Getariako famili enpresa bat da, arrantza tradizio handia duena. Ardaztzat hartuta Kantauri itsasoarekiko errespetua eta itsasoak eskaintzen duen aberastasunarekiko grina, kontserbak prestatzen ditu, soilik arrain freskoa eta sasoikoa erabiliz. Bere espezialitate nagusia antxoa xerra gazituak dira, eta banan-banan xerratzen dituzte, familiaren tradiziotik jasotako teknikak erabiliz. Produktua dastatzen duen pertsona bakoitzak Kantauri itsasoaren indarraz goza dezan lan egiten dute.
Getaria