Berdel ketua, erretilua hutsean 75 g

Kantauriko berdela kosteran (denboraldian) harrapatua otsailetik maiatzera, zuzenean arrain lonjan hautatua. Ketutako produktuen sorta, jatorrizko egur nobleen bidez egiten da artisau elaborazio prozesua jarraituz. Oso pieza gutxi lantzen dira ketu delikatua eta naturala lortzeko, beti ere lehengaia errespetatuz, kontserbatzailerik edo gehigarririk gabe.

6,75

Pisu xukatua
75g
Pisu garbia
75g
Edukiontzia
Huts-erretilua
Kontserbazioa
0ºc eta 4ºc artean
Osagaiak
Verdel (Scomber Scombrus), Oliba-olioa eta Gatza
Nardin kontserba etxeak Eusko Jaurlaritzak elikadura enpresa bati emandako sari nagusia dauka. Beti produktuen kalitatea lehenetsi duen ibilbide baten aitortza izan da. Hazkunde jasangarri eta arduratsu batekin konprometituta, soilik kanpainan harrapatutako Kantauriko arrain freskoarekin egiten dute lan, eta horrekin egiten dituzte euren kontserbak, artisau moduan erabat.
Zumaia