Online denda

DASTAKETA: 100 g-ko hanburgesak (Hegaluzea, Berdela)

Aukeraketa hau ezin hobea da Kofradiako gourmet hanburgesak dastatzeko. Hegaluzearekin eta Berdelarekin eginak, Eusko Label kalitate-zigilu gorenarekin eta MSC jasangarritasun-ziurtagiriarekin, Hegaluzearen kasuan. Gure arrantzaleek Kantauri itsasoan artisau-arrantzarekin arrantzatutako arrainak dira.

Hauen testurak, zapore paregabeak eta tamainak ezin hobeak egiten dituzte aperitibo, askari eta jaietarako. Prest daude sukaldatzeko eta zerbitzatzeko.

  • Espezieak: Hegaluzea (Thunnus Alalunga) | Berdela (Scomber Scombrus).
  • Ontzia: gasarekin termozigilatutako erretilua (8 unitate x 30 g).
  • Formatu erabilgarriak: 2 erretiluko kutxa (30 gr Hegaluzeko 8 hanburgesa eta 30 gr Berdeleko 8 hanburgesa) | 6 erretiluko kutxa (30 g Hegaluzeko 24 hanburgesa eta 30 g Berdeleko 24 hanburgesa).
  • Erabiltzeko modua: plantxan, zartaginean edo barbakoan nahi bezala prestatzea.
  • Balio-bizitza: 24 hilabete.
  • Kontserbazioa: izoztua (-18 gradu).
  • Osagaiak:
    • Hegaluze hanburgesak: HEGALUZEA (Thunnus Alalunga) ( % 83) (ARRAINA), tipula potxatua (tipula, oliba-olioa eta gatza), SOJA saltsa (ura, soja-babak, gatza eta alkohol-ozpina), oliba-olioa, gatza eta erremolatxa hautsa.
    • Berdel hanburgesak: BERDELA (Scomber scombrus) ( % 84) (ARRAINA), potxatua (tipula, oliba olioa eta gatza), oliba olioa eta gatza.
  • Nutrizio-balioa (100 g):
    • Hegaluze hanburgesak:
      • Balio energetikoa: 570 kJ/136 kcal
      • Koipeak: 6,6 g
        • Horietatik, aseak: 1,5 g
      • Karbohidratoak: 1,2 g
        • Horietatik, azukreak: 0,9 g
      • Proteinak: 18 g
      • Gatza: 1,3 g
    • Berdel hanburgesak:
      • Balio energetikoa: 432 kJ/103 kcal
      • Koipeak: 5,2 g
        • Horietatik, aseak: 0,6 g
      • Karbohidratoak: 3,4 g
        • Horietatik, azukreak: 1,9 g
      • Proteinak: 10 g
      • Gatza: 0,78 g

12,7032,90

Clear
Pisu garbia
200g
Edukiontzia
Gasarekin termozigilatutako erretilua
Kontserbazioa
Izoztua