DASTAKETA: 100 g-ko hanburgesak (Hegaluzea, Berdela)
Aukeraketa hau ezin hobea da Kofradiako gourmet hanburgesak dastatzeko. Hegaluzearekin eta Berdelarekin eginak, Eusko Label kalitate-zigilu gorenarekin eta MSC jasangarritasun-ziurtagiriarekin, Hegaluzearen kasuan. Gure arrantzaleek Kantauri itsasoan artisau-arrantzarekin arrantzatutako arrainak dira.
Hauen testurak, zapore paregabeak eta tamainak ezin hobeak egiten dituzte aperitibo, askari eta jaietarako. Prest daude sukaldatzeko eta zerbitzatzeko.
- Espezieak: Hegaluzea (Thunnus Alalunga) | Berdela (Scomber Scombrus).
- Ontzia: gasarekin termozigilatutako erretilua (8 unitate x 30 g).
- Formatu erabilgarriak: 2 erretiluko kutxa (30 gr Hegaluzeko 8 hanburgesa eta 30 gr Berdeleko 8 hanburgesa) | 6 erretiluko kutxa (30 g Hegaluzeko 24 hanburgesa eta 30 g Berdeleko 24 hanburgesa).
- Erabiltzeko modua: plantxan, zartaginean edo barbakoan nahi bezala prestatzea.
- Balio-bizitza: 24 hilabete.
- Kontserbazioa: izoztua (-18 gradu).
- Osagaiak:
- Hegaluze hanburgesak: HEGALUZEA (Thunnus Alalunga) ( % 83) (ARRAINA), tipula potxatua (tipula, oliba-olioa eta gatza), SOJA saltsa (ura, soja-babak, gatza eta alkohol-ozpina), oliba-olioa, gatza eta erremolatxa hautsa.
- Berdel hanburgesak: BERDELA (Scomber scombrus) ( % 84) (ARRAINA), potxatua (tipula, oliba olioa eta gatza), oliba olioa eta gatza.
- Nutrizio-balioa (100 g):
- Hegaluze hanburgesak:
- Balio energetikoa: 570 kJ/136 kcal
- Koipeak: 6,6 g
- Horietatik, aseak: 1,5 g
- Karbohidratoak: 1,2 g
- Horietatik, azukreak: 0,9 g
- Proteinak: 18 g
- Gatza: 1,3 g
- Berdel hanburgesak:
- Balio energetikoa: 432 kJ/103 kcal
- Koipeak: 5,2 g
- Horietatik, aseak: 0,6 g
- Karbohidratoak: 3,4 g
- Horietatik, azukreak: 1,9 g
- Proteinak: 10 g
- Gatza: 0,78 g
- Hegaluze hanburgesak:
12,70€ – 32,90€
- Pisu garbia
- 200g
- Edukiontzia
- Gasarekin termozigilatutako erretilua
- Kontserbazioa
- Izoztua