Erreserbako hegaluzea oliba-oliotan, lata 112 g

Kantauri hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatutaak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. hegaluze onenak ondo aukeratu ondoren eta, behin eginda, upeltegian heltzen uzten dira heldutasun puntu ezin hobea lortu arte. Oliba oliotan solomo osoetan bildutako artisau produktua da.

3,55

Pisu xukatua
82g
Pisu garbia
112g
Edukiontzia
Lata
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus alalunga), Oliba-olioa, Gatza
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio Ondarroa Zumaia