Hegaluze-carpaccioa ketua, erretilu termozigilatua 80 g

Kantauriko hegaluzea, udako kosteran (denboraldian) harrapatua arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Haritz egurrekin artisau teknika hotzak erabiliz moztutako eta ketutako xerrak.

7,95

Pisu xukatua
50g
Pisu garbia
80g
Edukiontzia
Termozigilatutako erretilua
Kontserbazioa
Entre 2ºc y 5ºc
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus Alalunga), ekilore-olioa eta Gatza
Maisor Getariako famili enpresa bat da, arrantza tradizio handia duena. Ardaztzat hartuta Kantauri itsasoarekiko errespetua eta itsasoak eskaintzen duen aberastasunarekiko grina, kontserbak prestatzen ditu, soilik arrain freskoa eta sasoikoa erabiliz. Bere espezialitate nagusia antxoa xerra gazituak dira, eta banan-banan xerratzen dituzte, familiaren tradiziotik jasotako teknikak erabiliz. Produktua dastatzen duen pertsona bakoitzak Kantauri itsasoaren indarraz goza dezan lan egiten dute.
Getaria