Hegaluze-solomoa oliba-oliotan, potoa 240 g

Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-oliotan ontziratzen dira.

8,50

Pisu xukatua
160g
Pisu garbia
240g
Edukiontzia
Poto
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus Alalunga), Oliba-olioa eta Gatza
Nardin kontserba etxeak Eusko Jaurlaritzak elikadura enpresa bati emandako sari nagusia dauka. Beti produktuen kalitatea lehenetsi duen ibilbide baten aitortza izan da. Hazkunde jasangarri eta arduratsu batekin konprometituta, soilik kanpainan harrapatutako Kantauriko arrain freskoarekin egiten dute lan, eta horrekin egiten dituzte euren kontserbak, artisau moduan erabat.
Zumaia