hegaluzea berezko erara, potoa 220 g

Kantauriko hegaluze solomoak udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatutak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz aukeratu eta naturalki kontserbatzen dira. Iparraldeko bonitoa eta ura ditu.

7,75

Pisu xukatua
150g
Pisu garbia
220g
Edukiontzia
Poto
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus alalunga) , ura
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio Ondarroa Zumaia