hegaluzea oliba-olio birgin ekologikoan, potoa 190 g

Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-olio birjina estra ekologikoan ontziratzen dira.

4,95

Pisu xukatua
125g
Pisu garbia
190g
Edukiontzia
Tarro / Frasco
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus Alalunga ), Oliba-olioa eta Gatza.
Serrats kontserba etxearen jatorria 1890ean dago, Bermeon. 5 belaunaldiren lanari esker, eta artisau erako kontserba prozesuei jarraituz, sektorearen teknologiarik modernoenetan bermatuta, merkatu nazional zein internazional zorrotzenen konfiantza dute. Euren nahia: Kantauriko produktuen freskotasuna eta zaporea kontserbatzea eta lekurik urrunenetara eramatea.
Bermeo