hegaluzea oliba-olio birjinan, lata 115 g

Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-oliotan ontziratzen dira.

3,45

Pisu xukatua
80g
Pisu garbia
115g
Edukiontzia
Lata
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus Alalunga), Oliba-olioa, Gatza
Campos, gaur egun, Bermeoko bi kontserba tradizioren batura da (Campos eta Astorquiza). Enpresak 1921ean kontserba fabrika abian jarri zuten hiru ahizparen abizena darama. Langileen %70 emakumeak dira, eta ardura karguen %65 emakumeek betetzen dituzte. Ingurumenarekin, osasunarekin, balio sozialekin eta iraunkortasunarekin konprometituta, Camposen Kantauriko arrainik freskoena lantzen dute.
Bermeo