hegaluzea oliba-oliotan, lata 115 g

Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-oliotan ontziratzen dira.

2,75

Pisu xukatua
81g
Pisu garbia
115g
Edukiontzia
Lata
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus Alalunga ), Oliba-olioa eta Gatza.
Serrats kontserba etxearen jatorria 1890ean dago, Bermeon. 5 belaunaldiren lanari esker, eta artisau erako kontserba prozesuei jarraituz, sektorearen teknologiarik modernoenetan bermatuta, merkatu nazional zein internazional zorrotzenen konfiantza dute. Euren nahia: Kantauriko produktuen freskotasuna eta zaporea kontserbatzea eta lekurik urrunenetara eramatea.
Bermeo