hegaluzea oliba-oliotan, lata 280 g

Kantauriko hegaluzea udako kosteran (denboraldian) harrapatua banan-banan, arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatzen dira eta oliba-oliotan ontziratzen dira.

8,50

Pisu xukatua
180g
Pisu garbia
280g
Edukiontzia
Lata
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus Alalunga), Oliba-olioa eta Gatza
Nardin kontserba etxeak Eusko Jaurlaritzak elikadura enpresa bati emandako sari nagusia dauka. Beti produktuen kalitatea lehenetsi duen ibilbide baten aitortza izan da. Hazkunde jasangarri eta arduratsu batekin konprometituta, soilik kanpainan harrapatutako Kantauriko arrain freskoarekin egiten dute lan, eta horrekin egiten dituzte euren kontserbak, artisau moduan erabat.
Zumaia