
hegaluzea oliba-oliotan, lata 600 g
Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-oliotan ontziratzen dira.
19,50€

- Pisu xukatua
- 480g
- Pisu garbia
- 600g
- Edukiontzia
- Lata
- Kontserbazioa
- Leku fresko eta lehorrean
- Osagaiak
- Hegaluzea (Thunnus alalunga), Oliba-olioa, Gatza
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio
Ondarroa
Zumaia