hegaluzea oliba-oliotan, lata 600 g

Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-oliotan ontziratzen dira.

19,50

Pisu xukatua
480g
Pisu garbia
600g
Edukiontzia
Lata
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus alalunga), Oliba-olioa, Gatza
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio Ondarroa Zumaia