
hegaluzea oliba-oliotan, potoa 200 g
Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-oliotan ontziratzen dira.
7,80€

- Pisu xukatua
- 135g
- Pisu garbia
- 200g
- Edukiontzia
- Poto
- Kontserbazioa
- Leku fresko eta lehorrean
- Osagaiak
- Hegaluzea (Thunnus Alalunga ), Oliba-olioa eta Gatza.
Oliverin, kontserbak Getariako ontziek harrapatutako Kantauriko itsasoko arrainekin prestatzen dituzte, portuan bertan hautatu eta gero. Badakite arrain freskoaren kalitatea funtsezkoa dela kalitatezko kontserba bat lortuko bada. Kontserbatzeko metodorik tradizionalenak erabiliz lantzen dituzte, burua kentzetik enbasean sartzeraino. Kontserbatzeko, Oliverik oliba oliorik onena erabiltzen du, zapore eta testura bakanak lortzeko.
Getaria