hegaluzea oliba-oliotan, potoa 320 g

Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-oliotan ontziratzen dira.

11,75

Pisu xukatua
215g
Pisu garbia
320g
Edukiontzia
Poto
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus Alalunga ), Oliba-olioa eta Gatza.
Oliverin, kontserbak Getariako ontziek harrapatutako Kantauriko itsasoko arrainekin prestatzen dituzte, portuan bertan hautatu eta gero. Badakite arrain freskoaren kalitatea funtsezkoa dela kalitatezko kontserba bat lortuko bada. Kontserbatzeko metodorik tradizionalenak erabiliz lantzen dituzte, burua kentzetik enbasean sartzeraino. Kontserbatzeko, Oliverik oliba oliorik onena erabiltzen du, zapore eta testura bakanak lortzeko.
Getaria