hegaluzea oliba-oliotan, potoa 330 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak eta upelean gatzarekin helduak. Heltze maila hoberena lortu ondoren, banan-banan xerratzen dira labanarekin, eta eskuz biltzen dira oliba-oliotan.

35,75

Out of stock

Pisu xukatua
180g
Pisu garbia
330g
Edukiontzia
Poto
Kontserbazioa
5ºc eta 15ºc artean
Osagaiak
Antxoa (Engraulis encrasicolus), Oliba-olioa eta Gatza
Maisor Getariako famili enpresa bat da, arrantza tradizio handia duena. Ardaztzat hartuta Kantauri itsasoarekiko errespetua eta itsasoak eskaintzen duen aberastasunarekiko grina, kontserbak prestatzen ditu, soilik arrain freskoa eta sasoikoa erabiliz. Bere espezialitate nagusia antxoa xerra gazituak dira, eta banan-banan xerratzen dituzte, familiaren tradiziotik jasotako teknikak erabiliz. Produktua dastatzen duen pertsona bakoitzak Kantauri itsasoaren indarraz goza dezan lan egiten dute.
Getaria