
hegaluzea oliba-oliotan, potoa 400 g
Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-oliotan ontziratzen dira.
9,00€

- Pisu xukatua
- 260g
- Pisu garbia
- 400g
- Edukiontzia
- Poto
- Kontserbazioa
- Leku fresko eta lehorrean
- Osagaiak
- Hegaluzea (Thunnus Alalunga ), Oliba-olioa eta Gatza.
Serrats kontserba etxearen jatorria 1890ean dago, Bermeon. 5 belaunaldiren lanari esker, eta artisau erako kontserba prozesuei jarraituz, sektorearen teknologiarik modernoenetan bermatuta, merkatu nazional zein internazional zorrotzenen konfiantza dute. Euren nahia: Kantauriko produktuen freskotasuna eta zaporea kontserbatzea eta lekurik urrunenetara eramatea.
Bermeo