Hegatz frijitua eskabetxean, lata 190 g
Kantauriko hegaluze solomoak udako kosteran (denboraldian) harrapatuak banan-banan, arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Kontu handiz aukeratutako solomoak frijituta eta eskabetxean ontziratuak.
5,75€
- Pisu xukatua
- 140g
- Pisu garbia
- 190g
- Edukiontzia
- Lata
- Kontserbazioa
- Leku fresko eta lehorrean
- Osagaiak
- Hegaluzea (Thunnus alalunga), ardo ozpina blanco , Oliba-olioa birgina, Gatza.
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio
Ondarroa
Zumaia