Hegatz frijitua eskabetxean, lata 190 g

Kantauriko hegaluze solomoak udako kosteran (denboraldian) harrapatuak banan-banan, arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Kontu handiz aukeratutako solomoak frijituta eta eskabetxean ontziratuak.

5,75

Pisu xukatua
140g
Pisu garbia
190g
Edukiontzia
Lata
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus alalunga), ardo ozpina blanco , Oliba-olioa birgina, Gatza.
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio Ondarroa Zumaia