ITSASOAK ZEHARKATZEN. Afari berezia OP Isla Cristina

Tokia
Kofradia - Itsas Etxea
Edukiera
40 pertsona

ITSASOAK ZEHARKATZEN. Afari berezia OP Isla Cristina

Kofradia-Itsas Etxearen antzeko proiektuak ikusarazteko helburuarekin sortu da 2024rako gure proiektu berrietako bat: ITSASOAK ZEHARKATZEN.

2024ko 3 une zehatzetan, estatuko hainbat autonomia-erkidegotako Opegui antzeko ekoizleen beste erakunde batzuetako lankideen bisita jasoko dugu.

Kofradiek, Arrantzaleek, Sukaldariek eta Sotozainek aukera emango digute beste especie eta arrantza-tresna batzuk ezagutzeko, inguru horretako baxurako arrantzaleen bizimodua eta egoera ezagutuz, haien kofradiekin proiektuen irismena ezagutu… balioa emateko eta jasangarriak izan daitezen laguntzeko.

Gure bigarren protagonista La Virgen del Carmen de Isla Cristinako Arrantzaleen Kofradiak bere produktu izarrak ekartzen gaitu, “Productos y Marisco de Isla Cristina” bere kalitate-markaren barruan aurkitzen direnak: Gamba txuria, Otarrainxka, Txautxa, Itsas barraskiloak eta Txirla.

Sukaldari gonbidatua Raul Daza chef eta aholkulari gastronomiko ezaguna da, Puerto de Santa Marian jaioa eta Isla Cristinan bizi dena. Andaluziako Sukaldaritza Artearen eta UNESCOren enbaxadorea da Madrilen. Goi-mailako sukaldaritzan ibilbide nabarmena eta Michelin izarrak dituzten jatetxeetan esperientzia izanik, Andaluziako eta Huelvako sukaldaritzaren ikuspegia emango digu.

Oraingo honetan, Goñi Ardotekak hautatutako ardoak Jerez eta Huelvako Jatorri Izendapenetakoak izango dira

Afariaren harrera 20:00etan izango da, eta parte-hartzaileek beren proiektua eta sektorearen egoera aurkeztuko dute. Bitartean aperitiboa zerbitzatuko da.

Menuak 4 aperitibo, 5 plater eta 2 postre izango ditu, aipatutako espezieak eta Isla Cristinako artisau-arrantza balioan jartzeko. Menu hau Raul Daza sukaldari gonbidatuaren eta Norberto Rodriguez Kofradia-Itsas Etxeko taldearen artean diseinatuta dago.

* Menuko plater guztiak, postrea izan ezik, “Productos y Mariscos de Isla Cristina” kalitatezko bereizgarria duten produktuekin egingo dira.

* Afariaren prezioa 82,00€koa izango da pertsonako

* Erreserbak mahai oso bakoitzeko egiten dira eta 2, 4, 6 pertsonako mahaiak ditugu eskuragarri. 6 pertsona baino gehiagoko mahai bat behar baduzu, kontsultatu eskuragarri dauden aukerak kaixo@kofradia.eus

Galdu behar al duzu Huelvako gastronomiaren bihotzerako bidaia bakar hau?

 

From: 328,00