Mendreska oliba-oliotan, potoa 200 g

Kantauriko hegaluzearen mendreska udako kosteran (denboraldian) harrapatua banan-banan. Mendreska hegaluzearen zatirik goxo eta mamitsuena da. Eskuz aukeratu eta oliba-olioz ontziratua.

17,20

Pisu garbia
200g
Edukiontzia
Poto
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegamotz txuri - Hegaluzea Mendreska (Thunnus Alalunga ), Oliba-olioa eta Gatza.
Oliverin, kontserbak Getariako ontziek harrapatutako Kantauriko itsasoko arrainekin prestatzen dituzte, portuan bertan hautatu eta gero. Badakite arrain freskoaren kalitatea funtsezkoa dela kalitatezko kontserba bat lortuko bada. Kontserbatzeko metodorik tradizionalenak erabiliz lantzen dituzte, burua kentzetik enbasean sartzeraino. Kontserbatzeko, Oliverik oliba oliorik onena erabiltzen du, zapore eta testura bakanak lortzeko.
Getaria