Sukaldaritza japoniarra hegaluzearekin

Noiz
Uztailak 23, Osteguna
Ordua
18:00 Iraupena 2ordu 30min.
Tokia
Kofradia - Itsas Etxea
Mota
  • Sukaldaritza-ikastaroa
Norentzat
Edukiera
14 pertsona
Hizkuntza
  • Gaztelera
55.00€
Agortua

Partaideen xehetasunank

Esan esperientziaren partaideen xehetasunak. Datu horiek edozin momentutan edita ditzazkezu.

Sukaldaritza japoniarra hegaluzearekin

Ezagutu munduko sukaldaritzak bertan ditugun arrainen bitartez.

Zer egingo dugu?

Hegaluzearen interpretazioa Japoniako sukaldaritzan. Japoniako ongailuak eta saltsak ezagutuko dituzu eta hango sukaldaritzaren oinarrietara bidaiatuko dugu zenbait osagairen bitartez (misoa, sakea eta sanshoa, adibidez). Japoniako gastronomiaren teknikak ikasiko dituzu, zure errezeta-bilduma are handiagoa izan dadin.

Zer hartzen du barne?

  • Egindako platerak dastatzea - Edariak - Aurreko mantala - Errezeta-liburua