Uztartzea: Antxoa eta Euskal Sagardoa, maiatzak 18

Noiz
maiatzak 18, Osteguna
Ordua
18:30 Iraupena 2ordu 0min.
Tokia
Kofradia - Itsas Etxea
Mota
  • Uztartzea eta dastatzea
Norentzat
Bidaiariak Gastronomia zaleak
Edukiera
25 pertsona
Hizkuntza
  • Gaztelera
27.00€
Agortua

Partaideen xehetasunank

Esan esperientziaren partaideen xehetasunak. Datu horiek edozin momentutan edita ditzazkezu.

Uztartzea: Antxoa eta Euskal Sagardoa, maiatzak 18

Antxoaren denboraldiaren erdian gaude eta denboraldi berriko sagardoa botilaratu berri da.

Kofradia-Itsas Etxera etorri nahi al duzue une atsegin bat pasatzera eta gure kulturako bi produktu ikoniko hauek ezagutzera?

Unai Agirre Euskal Sagardoaren koordinatzaileak, Kofradia-Itsas Etxeko sukaldaritza taldeko Norberto Rodriguez-ek eta baxurako gure arrantzale batek uztartzearen xehetasun gehiago ezagutzeko aukera emango digute.

Arratsalde atsegina pasako dugu baxurako arrantzaz, Euskal Sagardoaz eta gastronomiaz hitz egiten.

Zer egingo dugu?

4 sagardo berezi dastatu

Antxoekin egindako 4 plater dastatu

Esperientzia honetan, gastronomiaz ikasteaz gain, gure arrantzalearen parte-hartzeari esker, berdelari eta arrantzari buruzko xehetasun gehiago ezagutuko ditugu: arrantza-aparailuak eta sektoreko beste bitxikeria batzuk, uztarketa horretaz gozatzera eramango gaituztenak.

Zer hartzen du barne?

  • 4 plater + 4 sagardo dastatzeko aukera