Uztartzea: berdela eta Euskal Sagardoa, martxoak 18

Noiz
Martxoak 18, Ostirala
Ordua
18:00 Iraupena 2ordu 30min.
Tokia
Kofradia - Itsas Etxea
Mota
  • Bisita gidatua
  • Uztartzea eta dastatzea
Norentzat
Gastronomia zaleak
Edukiera
20 pertsona
Hizkuntza
  • Gaztelera
28.00€

Partaideen xehetasunank

Esan esperientziaren partaideen xehetasunak. Datu horiek edozin momentutan edita ditzazkezu.

Uztartzea: berdela eta Euskal Sagardoa, martxoak 18

«2022ko ezkontzekin» hasiko gara, sasoiko arrainaren eta jatorrizko deitura duen tokiko edarietako baten artean

Egun hauetan, Berdelen eta Euskal Sagardoaren denboraldi betean egongo gara, eta, beraz, zein modu onena koadrilarekin, familiarekin edo bikotearekin After work bat gozatzeko?

Mikel Garaizabal, Euskal Herriko edarien kulturaren dibulgatzailea, Norberto Rodriguez, Kofradia-Itsas Etxeko sukalde taldeko kidea eta Borja Isturiz, Isturiz I itsasontziko patroia, lagunduko digute proposatzen dizuegun senar-emazte hauen xehetasun gehiago ezagutzen

Produktuak dastatu aurretik, Isturiz 1 baxurako itsasontzia bisitatuko dugu, Donostiako Karmengo Ama kofradiarena.

Arratsalde atsegina izango da baxurako arrantzaz, Euskal Sagardoaz eta gastronomiaz hitz egiten

Zer egingo dugu?

Borja Isturizen eskutik Isturiz I itsasontzia bisitatzea, gaur egungo baxurako itsasontzi moderno bat nolakoa den ezagutzeko.

4 sagardo berezi dastatu

Berdelarekin egindako 4 plater dastatu

Esperientzia honetan, gastronomiaz ikasteaz gain, gure arrantzalearen parte-hartzeari esker, berdelari eta arrantzari buruzko xehetasun gehiago ezagutuko ditugu: arrantza-aparailuak eta sektoreko beste bitxikeria batzuk, uztarketa horretaz gozatzera eramango gaituztenak.

Zer hartzen du barne?

  • Bisita + Degustazioa 4 plater + 4 sagardotegi Berdelari eta berdelaren arrantzari buruzko xehetasun gehiago: arrantza-aparailuak eta sektoreko beste bitxikeria batzuk.