«2022ko ezkontzekin» hasiko gara, sasoiko arrainaren eta jatorrizko deitura duen tokiko edarietako baten artean
Egun hauetan, Berdelen eta Euskal Sagardoaren denboraldi betean egongo gara, eta, beraz, zein modu onena koadrilarekin, familiarekin edo bikotearekin After work bat gozatzeko?
Mikel Garaizabal, Euskal Herriko edarien kulturaren dibulgatzailea, Norberto Rodriguez, Kofradia-Itsas Etxeko sukalde taldeko kidea eta Borja Isturiz, Isturiz I itsasontziko patroia, lagunduko digute proposatzen dizuegun senar-emazte hauen xehetasun gehiago ezagutzen
Produktuak dastatu aurretik, Isturiz 1 baxurako itsasontzia bisitatuko dugu, Donostiako Karmengo Ama kofradiarena.
Arratsalde atsegina izango da baxurako arrantzaz, Euskal Sagardoaz eta gastronomiaz hitz egiten