Uztertzea: antxoa eta Mala Gissona garagardoa

Noiz
Apirilak 28, Osteguna
Ordua
18:30 Iraupena 2ordu 0min.
Tokia
Kofradia - Itsas Etxea
Mota
  • Uztartzea eta dastatzea
Norentzat
Garagardozaleak
Edukiera
20 pertsona
Hizkuntza
  • Gaztelera
25.00€
Agortua

Partaideen xehetasunank

Esan esperientziaren partaideen xehetasunak. Datu horiek edozin momentutan edita ditzazkezu.

Uztertzea: antxoa eta Mala Gissona garagardoa

Dastatu sukaldaritza-tailer erakusgarri bat Mala Gissona garagardoen aukera batekin.

Zer egingo dugu?

Lander Ganzo sukaldariak eta Mala Gissona taldeko Ruben Irisarrik gidatutako saio batean, Antxoarekin egindako 4 elaborazio dastatuko dituzu, Mala Gissonaren 4 garagardoekin batera.
Oiartzunen egindako garagardoen elaborazio naturalari buruzko xehetasunak aurkituko dituzu, eta antxoak prestatzeko trikimailu berriak ikasiko dituzu, zure lagun eta senideen aurrean erakutsi ahal izateko.

Zer hartzen du barne?

  • • Antxoaren 4 elaborazio
  • • 4 garagardo
  • • Errezeta-liburuxka