Antxoa ozpinean, erretilu termozigilatua 110 g

Kantauriko antxoak, udaberriko kosteran (denboraldian) harrapatuak. Arrain freskoenen artean hautatuak, eskuz xerratzen dira banan-banan, ardo ozpinetan marinatzeko uzten dira eta, behin beratze maila ezin hobea lortuta, oliba-olioz, baratxuriz eta perrexilaz ontziratzen dira.

4,95

Pisu xukatua
80g
Pisu garbia
110g
Edukiontzia
Termozigilatutako erretilua
Kontserbazioa
0ºc eta 4ºc artean
Osagaiak
Antxoa (EnGaulis encrasicholus), ekilore-olioa, Oliba-olioa birgina estra, Gatza, ajo eta perejil.
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio Ondarroa Zumaia