hegaluzea oliba-oliotan, potoa 270 g

Kantauriko hegaluze solomoak, udako kosteran (denboraldian) banan-banan harrapatuak arrantza teknika tradizionalak erabiliz. Solomoak arretaz hautatu eta oliba-oliotan ontziratzen dira.

7,95

Pisu xukatua
180g
Pisu garbia
270g
Edukiontzia
Poto
Kontserbazioa
Leku fresko eta lehorrean
Osagaiak
Hegaluzea (Thunnus alalunga), Oliba-olioa, Gatza
100 urte baino gehiagoan, eta 5 belaunalditan zehar, Ortiz kontserba etxeak bere teknikak hobetu ditu, kalitate handiagoa lortzeko, betiere tradizioaren aldeko errespetua mantenduz. Portuetatik hurbil egotea eta urteetako esperientzia dira bere filosofiaren oinarria: jatorria, arrantza aparailuak eta arrainaren freskotasuna zaintzea.
Lekeitio Ondarroa Zumaia